Hur blev det med lägenheten?

Ja hur blev det nu med lägenheten?
Nja den var lite liten för oss, vi ska ju få in en stor kaninbur i en 38kvm stor lägenhet. Vi letar vidare och så får vi se om vi hittar en 2a!
 
Pepsi flyttar ev till en tjej i Göteborg i veckan som kommer. Uh kommer bli så otroligt jobbigt men det är bäst för henne. Kommer sakna henne otroligt mycket men så är det ibland..
 
Idag har vi inte hunnit göra så mycket. Ska laga mat snart och ikväll blir det bara myskväll, spela lite spel och kanske kolla på någon film! 
 
Ha en fortsatt trevlig helg!

2.5 år!

Idag har jag och Andreas vart tillsammans i 2.5 år! Helt underbart.
 
Sen ska vi även åka och kolla på en lägenhet halv 5. Ska bli så spännande och förhoppningsvis är den perfekt! Då blir det inflyttning i början av November. Väntar även på att en annan lägenhetsmäklare ska ringa men än så länge har de inte ringt.
 
Idag ska jag även städa kaninburarna och resten utav rummet. Sen tar vi det bara lugnt resten utav dagen. 
 
Ha en trevlig helg alla!

Lägenhet

Just nu letar jag och Andreas efter lägenhet, så idag ska jag ringa runt lite och se vad de har för lägenheter! Ska bli spännande =)!
Hoppas de har några lägenheter för uthyrning! 

Charlie

Vi har alltid haft katt i vår familj och när vi endast hade Mimmi kvar så fattades något. Mimmi är ingen kelkatt utan hon är ute och jagar, kommer in och äter endast. Vi hörde alltid pappa klaga på att hon aldrig ville gosa med han, så vi bestämde oss att köpa en katt till han i födelsedagspresent. 
Vi åkte till Kungsör och träffade Charlie, som var ca 14-15v, han låg och sov och brydde sig inte alls om oss. Han såg bara helt perfekt ut, så vi köpte han. 
Pappa blev helt överlycklig, den här katten ville bara mysa. Första dagen undersökte han huset och var väldigt försiktig av sig. Min syster tog fram en leksak med fjädrar och började leka med han, vilket han älskade, vi märkte rätt fort att fjädrar var en favorit och allt annat utan fjädrar dög inte!. Det enda problemet var hunden, han var verkligen livrädd för henne. Så vi bestämde oss för att ha han i mitt rum resten av dagen. Så fort han hörde Lady i trappan så gömde han sig under sängen och kom inte ut på ett tag. Idag är dom 2 bästa vänner, sover och leker tillsammans. Nu är han redan 1 år! Tiden går fort. Vi har fått världens mysigaste och underbaraste katt, som dessutom pratar väldigt mycket! Te.x är han ute och man säger "hej Charlie" så svarar han. Eller när  man ropar på han så kan man höra ett jamande längre bort så man vet att han är påväg! Underbar katt! 
 

God Morgon!

Idag är jag ledig, så jag får spendera dagen med att städa. Regnet bara öser ner idag och kaninerna får aktiveras inne istället. Kanske tar lite kort på dom!
 
Bilderna är från mitt instagram, följ mig gärna annahmarinic. 
 
Här är lite bilder från sommaren! Kom på att jag inte har berättat något om våran nya katt vi köpte för ett par månader sen! Kommer ett eget inlägg om det. 

Mys-dag

Idag har det vart en riktig mysdag för mig och kaninerna, blir nog likadant imorgon då jag är ledig!. Regn är det bästa som finns, att ta en långpromenad i regnet och sedan lägga sig under täcket och dricka varm choklad, mys!
 
Har en del bilder jag tagit i sommar som jag inte laddat upp på bloggen, men dom bilderna kommer imorgon! Inga nytagna bilder tyvär men har inte vart på fotohumör och sen har inte vädret vart nå vidare heller. Ska försöka fota kaninerna inomhus, får ordna en liten "mini-studio".
 
 
Har förövrigt flyttat ut i vardagsrummet och sover där nu, av någon anledning så är det så mycket mysigare och ligga på en madrass med tv:n på. Nackdelen är att kaninerna är i vardagsrummet så bra sömn är ingen garanti varje kväll. Speciellt pojkvännen som vaknar väldigt lätt, oftast så vaknar jag upp utan honom brevid mig. 
 
Får köra en liten städstund imorgon då 2 kaniner skiter ner ett helt vardagsrum väldigt lätt, inte alltid man orkar städa upp allt hö som rammlar ut när det ska fyllas på kvällen! Så hö och spån är något man aldrig kommer att bli kvitt *suck*.
 
Godnatt!
Avslutar med en bild på min fina kille Elvis! 

Parningsdatum bestämt..

Ni får ursäkta mig för denna dåliga uppdatering! Men har haft en hel del att göra och bloggen har halkat efter. 
 
Det har hänt en del nu den senaste tiden, vi har bestämt ett parningsdatum mellan Nutella och Elvis. 1-2 ungar kommer att sparas ur den kullen och resten säljs med härstamningsbevis då ingen av föräldrarna är ställda ännu.
Kolla: http://www.axenskaniner.n.nu/ för mer information!
 
Ungarna kommer att bli wienerteckande men kan även bli viltgula utan teckning. De kommer kosta ca 350-400kr och tingningsavgiften ligger på 150kr. Kommer uppdatera  med bilder på bloggen och man kommer kunna följa ungarnas uppväxt! 
 
Parningsdatumet är 1/11-2012

RSS 2.0