God Jul

God Jul !
 

Nya bilder på kaninungarna

Nu har jag tagit massor av nya bilder på kaninungarna! Riktigt mysiga är dom, 3 av dom är väldigt pussglada, ni ska få se bild sen :)
 
Vad vi tror så är det 3 hanar och 2 honor. Lägger in bilder ikväll/imorgon.

Hemsk upplevelse

Igår var jag med om en hemsk upplevelse på bussen. Hoppade av bussen och Andreas kom och hämta mig. Fy va rädd jag var...
 
Nu ska jag inte tänka på det mer, för ikväll ska jag mysa med kaninungar!! Så underbart :)
Åker nog hem rätt sent idag men hoppas Andreas kan sluta tidigare, hatar att komma iväg sent för då är hela fredagskvällen borta. 
 
Elvis följer iallafall med mig och Pepsi kommer att stanna här, har bara en bur hemma hos mamma o pappa, o Pepsis stora bur får knappast plats i Andreas lilla bil (C30), undrar om vi ens kommer få med allt vi ska ha med, all packning och alla julklappar jag köpt. 
 

Inte lika mycket uppmärksamhet

Eftersom jag har mycket plugg så får inte kaninerna så mycket uppmärksamhet längre, hinner faktiskt inte göra något allt, förutom att plugga. Och när jag väl pluggat klart så är jag så trött i huvudet att jag bara vill gå och sova..
Längtar till jullovet, dock kommer det bestå av typ... bara plugg. 
 
Bild på en av kaninungarna

Snart jul och jullov!

Snart är det julafton och på fredag börjar jullovet. Längtar så mycket dit så jag äntligen kan få vara med min familj längre än en helg bara. Ska mysa med min underbara hund och katt och bara njuta av att vara hemma!
 
 
 
Fick en kommentar av Lisa, som undrade hur jag och Andreas träffades:

Vi träffades på en 40-års fest, han skjutsade sin kompis dit eftersom hans familj var där. Och vi ungdomar var ute o pratade, det var april och iskallt ute (fast det kan ha berott på att jag hade skinjacka och tights, alltså inga varma kläder^^), min kompis sa åt Andreas att värma mig, vilket han gjorde, vi valde att gå bort o prata lite, och det klicka direkt. Vi bytte mobilnummer och när de åkt så skickade han ett sms att vi borde ses igen. Jag var väldigt tveksam då jag bodde 3.5 timme bort, men han valde att ta bilen till mig och han stannade en hel helg. Var överlycklig för jag hade äntligen hittat en kille som var helt underbar, men jag trodde aldrig att han skulle åka 3.5 timme för att träffa mig! Han åkte varje fredag, åkte hem på söndagen. Vi blev tillsammans 19 april 2010. :)
 
Kan tillägga att när de precis kommit så gick jag förbi dom, Andreas hade en luva på sig, men jag förälska mig i han direkt! Trodde aldrig den stunden att det skulle bli vi :)
 

Hemsidan uppdaterad

Nu är hemsidan uppdaterad: http://www.axenskaniner.n.nu

Kaninungar

Den 29;e November föddes det 7 små kaninungar varav 1 klarade sig inte.  
 
Lite bilder:

Dag1:
Dag 3
Dag 5 minstingen:

RSS 2.0