Glad kanin

Elvis blir alltid så glad när man kommer till hans bur, han gör flera varv i buren o knorrar samtidigt, men sen ska han även försöka hoppa ur buren. Knas kanin =)

Bilder


Mina andra djur:
Min hund Lady =)
Och en katt Mimmi som ja inte har bild på.

Banangröt

Igår fick kaninerna lite banangröt :) det uppskattades verkligen.
Började vid 12 idag så innan jag åkte till skolan låg ja i sängen o myste med Elvis =) Va i skolan ca 1 timme o sen åkte man hem igen, då va det dags o kamma kaninerna med.
Har pratat med Andreas om uppfödningen, vi ska efter nyår börja bygga en kaninbur.

Uppfödning

Jo år 2012 börjar jag med min uppfödning av dvärgvädurar vit blå ögd främst till utställning men även avel och kel. Kommer till en början bara ha en avelshona/hane och bara ta nån kull per år.
hemsidan heter just nu:www.axenskaniner.n.nu och är som sagt INTE klar ännu! Finns fortfarande mycket att göra klart!

Hemsida på g!

<script src="http://axenskaniner.n.nu/banner.js" type="text/javascript"></script><noscript><p>Gör din egen <a href="http://www.gratishemsida.me" target="_blank">gratis hemsida</a></p></noscript>

Pepsi

Pepsi är en bestämd liten dam, svår hanterlig och väldigt revirvaktande tjej. Hon är en blandning mellan dvärgvädur och hermelinkanin. Hon gillar inte att bli buren men älskar när man klappar henne på huvudet, utanför buren så älskar hon att springa runt en o pussa på en. Va nära på att sälja henne men vi förstår oss på henne så hon får stanna!
(har ingen bild på henne just nu men återkommer)

Elvis

Tänkte ta o berätta lite om mina kaniner så jag börjar med Elvis.
Elvis är en glad liten kanin, som gärna ligger i knät och gosar i timmar!
När vi skulle hämta honom så åkte vi i snöstormen o jag va skitnervös, tänk om han e aggressiv? Vi hade ju aldrig träffat honom förut, men som uppfödaren sa så verkade han va världens bästa kanin. När vi kommer in genom dörren så ligger han där mitt på mattan, bryr sig inte alls om att vi kom in klampande där haha! Jag tar upp honom o han ligger i min famn ända till vi skulle åka, han sprattla inte han bara låg där. Jag va verkligen förvånad över att han kunde vara så lugn! När vi kom hem så släppte vi han på golvet, så han fick undersöka lite, vilket han inte ville, utan han la sig på sidan o vila istället, han va så underbart avslappnad så det inte e sant!
På kvällen så satt jag brevid hans bur vid andreas dator o spela, helt plötsligt så är det någon som hänger på gallret o vill upp, jag tar upp honom o han ligger i mitt knä läänge!
När vi haft honom i 1 vecka så började han att ty sig till oss, varje gång jag eller andreas kom så blev han överlycklig o skulle upp i knät, gjorde små knorrljud jämt! Upptäckte även att han älskar banan :)!
Elvis är så tam att jag kan ha han lös i trädgården, han springer inte långt ifrån mig, går jag nånstans så följer han efter så jag inte försvinner haha!
Elvis är en vitblå ögd kaninhane,dvärgvädur,  lite över året :)
Den 7;e januari ska vi på våran första utställning :)

Börjar om på nytt!

Nu är jag tillbaka igen! Har raderat alla inlägg från förr. Har tänkt o starta om bloggen på nytt, bara att den kommer att handla om mina underbara kaniner :)Självklart kommer det att handla lite om mig och min vardag med!

RSS 2.0