27 Maj

Sista och enda överlevande kaninungen flyttade för ett par dagar sen, så otroligt tråkigt och jag saknar henne massor. Hade planer på att spara henne men eftersom valpen tar mycket tid så var det bäst att hon fick flytta. Hon flyttade iallafall till en toppenfamilj och där kommer hon att få det superbra! 

Ally och Pepsi har fått flytta ut i boden och inatt var det första gången som de sov ute. Va lite orolig men de är inte ute ute, utan i en bod där det är lite varmare än ute. 

Elvis bor fortfarande inne i mitt rum, och så kommer det att förbli. Han behöver mycket uppmärksamhet och bor han ute så kommer jag inte kunna ge honom det. Han springer runt i mitt rum och busar med valpen, myser med mig innan läggdags. Han mår inte bra om man inte håller på med honom tillräckligt. 

 
Allt annat går bra med Dexter, han växer så det knakar!! 
Han har fått sin 12v spruta och vi har börjat koppelträna, vilket går framåt varje dag. Han tycker fortfarande att det är läskigt när man drar lite eller när han drar. Idag ska vi ner till sjön med båda  hundarna, har ju som sagt bara 5min ner dit så det är skönt!
 
Fick en fråga varför han har tejp runt öronen. 
Och det är för att nakenhundarna föds oftast med nedåtstående öron, och ska de ställas ut så måste dom ha öron som står upp. 
nu har jag iaf tagit bort tejpen då han kliade sig iprincip en hel natt, sen upptäckte jag att hans ögon blev blåare(vilket inte är godkänt för utställning) så då struntade jag i att tejpa upp dom igen. 
 
Här kommer lite bilder 

Dexter

Dexter är en renrasig  chinese crested dog, han har stamtavla och vi ska ställa ut honom efter sommaren. 
Väärldens mysigaste hund!

Välkommen


RSS 2.0