Charlie

Vi har alltid haft katt i vår familj och när vi endast hade Mimmi kvar så fattades något. Mimmi är ingen kelkatt utan hon är ute och jagar, kommer in och äter endast. Vi hörde alltid pappa klaga på att hon aldrig ville gosa med han, så vi bestämde oss att köpa en katt till han i födelsedagspresent. 
Vi åkte till Kungsör och träffade Charlie, som var ca 14-15v, han låg och sov och brydde sig inte alls om oss. Han såg bara helt perfekt ut, så vi köpte han. 
Pappa blev helt överlycklig, den här katten ville bara mysa. Första dagen undersökte han huset och var väldigt försiktig av sig. Min syster tog fram en leksak med fjädrar och började leka med han, vilket han älskade, vi märkte rätt fort att fjädrar var en favorit och allt annat utan fjädrar dög inte!. Det enda problemet var hunden, han var verkligen livrädd för henne. Så vi bestämde oss för att ha han i mitt rum resten av dagen. Så fort han hörde Lady i trappan så gömde han sig under sängen och kom inte ut på ett tag. Idag är dom 2 bästa vänner, sover och leker tillsammans. Nu är han redan 1 år! Tiden går fort. Vi har fått världens mysigaste och underbaraste katt, som dessutom pratar väldigt mycket! Te.x är han ute och man säger "hej Charlie" så svarar han. Eller när  man ropar på han så kan man höra ett jamande längre bort så man vet att han är påväg! Underbar katt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Spara dina uppgifter?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0